Chatbox

Welkom op de chatbox van KNA Veldegem.
Dit is de ideale plaats om uw 'minder serieuze' berichtjes na te laten

Er zijn momenteel 1089 berichten in onze chatbox,
wil je zelf ook iets toevoegen ? Klik HIER

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » Volgende 10

75-jarig bestaan KNA
In 2020 bestaat onze harmonie 75 jaar, en dit zal het hele jaar gevierd worden!

Op 12 januari werd ons jubileumjaar door ons allereerste nieuw-jaarsconcert feestelijk in gang getrokken. Voor een bomvolle zaal brachten we als apotheose het concertstuk “Field of Diamonds”, dat we speciaal voor ons 75 jarig jubileum hebben laten componeren door Peter Leroy, die op ons concert aanwezig was om het stuk te dirigeren.
Verder werd de geschiedenis van onze harmonie prachtig met woord en beeld voorgesteld door Evy.

Voor onze verjaardag plannen we nog volgende activiteiten :

•25/04/2020 : KNA & BSP on stage : Concert samen met rockband ‘Bruges Swan Patrol’. (= Lenteconcert)

• 04/07/2020 : Viering 75 jaar KNA : Verjaardagsreceptie aangeboden door het gemeentebestuur, burgeravond en optreden van Sint-Pieters-Herleving, de fanfare waarmee we verbroederd zijn.

• 24-25/10/2020 : Weekend Reil : samen met Sint-Pieters-Herleving gaan we op weekend naar Reil, de gemeente in Duitsland waarmee Zedelgem verbroederd is.

•27/12/2020 kerstconcert : met en voor de mensen van woongemeenschap “De Ark”. Er komen ook een aantal bevriende acteurs kerstverhalen vertellen.

Het belooft een druk jaar te worden voor onze harmonie, met 3 concerten en al het feestvieren!

Daarnaast hebben Laurens en het celebration team een nieuw logo ontworpen, en is onze saxofonist Tijl bezig onze website in een volledig nieuw en modern jasje te steken. We plannen om onze nieuwe website begin februari te kunnen lanceren, dus check geregeld eens www.knaveldegem.be, en wees één van de eersten om onze nieuwe site te bewonderen!

Bericht van Stefaan , verzonden op 22-01-2020 om 20:47

Rouwbericht
Onze harmonie betuigt zijn diepste medeleven aan Silken en Quirine Van Speybroeck en hun familie bij het heengaan van hun oma Laurette Van Driessche, weduwe van de heer Dirk Van Speybroeck.

Zij is zaterdag 4 januari 2020, op 76-jarige leeftijd, overleden in het AZ Sint-Jan te Brugge.

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op zaterdag 11 januari 2020 om 10 u 00, in de aula van Begrafenissen Verkerke, Groenestraat 130 te Zedelgem.

Bericht van Stefaan , verzonden op 07-01-2020 om 09:37

Rouwbericht
Onze harmonie betuigt zijn diepste medeleven aan onze voorzitter Geert Verhegge, zijn vrouw Sabine Knockaert en hun familie bij het heengaan van Geert zijn vader Hilaire verhegge, echtgenoot van mevrouw Clara Puype.

Hilaire was jarenlang burgemeester van Zedelgem, en was in 2004 - 2005 de allereerste peter van onze harmonie. Hij was onze harmonie altijd gunstig gezind, heeft ons veel geholpen, en was de laatste jaren nog steeds met zijn vrouw Clara aanwezig op onze ceciliamaaltijd.

Hij is dinsdag 29 oktober 2019, op 82-jarige leeftijd, overleden in het Klaverhof te Zedelgem

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op dinsdag 5 november 2019 om 10 u 30, in de Onze-Lieve-vrouwkerk te Veldegem.

Bericht van Stefaan , verzonden op 31-10-2019 om 09:05

Rouwbericht
Onze harmonie betuigt zijn diepste medeleven aan Kenneth en Marilyn Vanhoecke en hun familie bij het heengaan van hun opa Camille Vanhoecke, weduwnaar van mevrouw Erna Vanfleteren.

Hij is vrijdag 18 oktober 2019, op 80-jarige leeftijd, overleden in het AZ Sint-Jan te Brugge.

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op donderdag 24 oktober 2019 om 10 u 00, in de aula van Begrafenissen Verkerke, Groenestraat 130 te Zedelgem.

Bericht van Stefaan , verzonden op 21-10-2019 om 18:08

Bedanking Cornelius!
Het mooie maar drukke Corneliusweekend zit er dit jaar alweer op, dus is het tijd om eens terug te blikken en een woordje van dank uit te brengen.

Op maandagavond gingen we al van start op Camping Corneel : onze trommelaars baatten de bar uit en ons vroeger lid Jan Vandecasteele speelde live piano.
Het weekend zelf ging dit jaar terug van start met een geslaag-de kinderfuif en rockconcert, georganiseerd door onze jeugd o.l.v. Kenneth en Chelsea.
Zaterdag organiseerden we voor de 23ste keer onze sneukel-route. Dit jaar braken we met 433 sportieve deelnemers alle records!
Zaterdagavond was er terug onze traditionele venditie, die jaar na jaar nog steeds veel belangstellende kopers aantrekt.
Op zondagvoormiddag brachten we een wandelconcert in de dorpskern. Sien organiseerde buiten haar pop-up beurs, en in de namiddag zat de turnzaal terug helemaal vol voor het optreden van de majorettes, onder de deskundige leiding van Britt.

Dit alles was natuurlijk helemaal niet mogelijk geweest zonder de fantastische medewerking van jullie allemaal :
- al onze leden en hun families
- onze vele medewerkers
- de vele sponsors, zowel eigen leden als sponsors van buiten onze rangen
Proficiat aan allen en dank u wel voor de inzet!

Deze editie van onze Corneliusfeesten was terug een schot in de roos! Onze penningmeester Maryke is terug heel tevreden, want je mag het draaien en keren zoals je wil : op onze Cornelius-feesten is het hem uiteindelijk te doen om de poen!

Lang leve ons muziek!

Bericht van Stefaan , verzonden op 16-10-2019 om 17:59

Quiz Gezinsbond
14 jaar na elkaar was de algemene kennis quiz van de Gezinsbond in november een vaste waarde. Jaarlijks namen we met een ploeg van de harmonie deel, maar vanaf dit jaar zou de gezinsbond deze jammergenoeg niet meer organiseren.

Bericht van Stefaan , verzonden op 16-10-2019 om 17:58

KNA Regenjas
Voor sommige uitstappen krijgen wij geregeld de vraag van onze leden als ze de KNA regenjas al dan niet moeten meebrengen. De regel hierin is heel eenvoudig : de regenjas maakt deel uit van ons uniform, dus als je twijfelt over het weer, breng de regenjas dan zeker steeds mee, en leg hem in de auto.

Bericht van Stefaan , verzonden op 16-10-2019 om 17:57

Controle kledij
Zoals je in de kalender van de site kan lezen zouden we op ons ceciliafeest in de voormiddag graag een nieuwe groepsfoto nemen van onze harmonie ter gelegenheid van ons 75-jarig bestaan.
We zouden daarom graag hebben dat iedereen zijn kledij perfect in orde is. Is uw kostuum te groot of te klein … ontbreekt er iets aan uw kostuum …. is uw hemd versleten … is er nood aan vernieuwing … contacteer Daniël Rogiers (trommelaars en muzikanten) of Britt (majorettes)!!


Bericht van Stefaan , verzonden op 16-10-2019 om 17:57

Bedanking Rondgang Veldegem
Onze rondgang in Veldegem was weer een leuke avond waar we allemaal heel erg van hebben genoten. Onderweg waren we te gast op 3 stops, waar we heel gastvrij werden ontvangen. Hartelijk dank voor het deugddoende drankje en hapje aan Evy, Daniël en Agnes Rogiers en onze super lieve en enthousiaste meter Caroline Yde!
Wie nog eens wil nagenieten kan terecht op het fotoboek van deze website.

Bericht van Stefaan , verzonden op 16-10-2019 om 17:52

Dankuwel voor jullie aanwezigheid op het muziekfestival in Aartrijke
Op zaterdag 21 september namen we deel aan het muziekfestival te Aartrijke ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van onze bevriende fanfare Hoger Op. Toen we als bestuur deze uitstap aanvaardden wisten we dat hij in en heel drukke periode lag, en dat het misschien moeilijk ging zijn om iedereen na ons druk corneliusweekend te motiveren om aanwezig te zijn. Maar de opkomst van jullie allen was echt fantastisch! We waren met een groep van maar liefst 66 majorettes, trommelaars, muzikanten, signaalgevers en vlaggedrager. Hartelijk dank aan iedereen!!

Bericht van Stefaan , verzonden op 16-10-2019 om 17:51


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » Volgende 10


  
 


© 2003 KNA Veldegem. All rights reserved info@knaveldegem.be