Drumband

Hoi, misschien herken je ons wel op de foto, of heb je wel al eens "ons tromgeroffel" gehoord!
Nog nooit tegen jezelf gezegd: dit zou ik ook nog wel willen doen?
Wel, hier heb je de kans om met ons kennis te maken, en wie weet, ...
zien we u wel op een van de volgende repetities!


Hieronder zie je ons in 'volle actie' op een van onze uitstappen. We maken natuurlijk regelmatig tijd voor een natje en een droogje want zoals iedereen weet kan de boog natuurlijk niet altijd gespannen zijn! Hetzelfde geldt voor onze repetities, waar we naast het serieuze werk ook al eens wat tijd nemen voor wat humor.

Naast de straatoptredens zijn we jaarlijks ook te bezichtigen op ons Corneliusconcert. Indien u er niet bij kon zijn, kunt u de foto's van ons optreden van dit jaar altijd bekijken in het fotoboek van deze site.

Heb je dus zin om het zelf eens te proberen? Twijfel dan niet langer en kom eens een kijkje nemen op onze repetities. Dan kun je zelf zien wat de 'trommelaars' allemaal in hun mars hebben!

Deze repetities gaan iedere vrijdagavond door in de polyvalente zaal van sporthal 'De Bosserij' te Veldegem. Van 18u15 tot 18u45 voor de beginners, van 18u50 tot 19u20 voor de semi-gevorderden en van 19u25 tot 19u55 voor de gevorderden.

Sedert januari 2015 zijn we ook gestart met een volwassenen opleiding slagwerk. Deze gaat iedere maandagavond door van 19 u tot 20 u in Café Breughelhof te Zedelgem (naast het station van Zedelgem).

U kunt ook altijd terecht bij onze lesgever :
Matthias Saelens : 0476/70 32 87

Vele muzikale groeten en hopelijk tot ziens

De Drumband  
 


© 2003 KNA Veldegem. All rights reserved info@knaveldegem.be