Gastenboek

Welkom op het gastenboek van KNA Veldegem.
Indien u ons een bericht wenst na te laten, dan is dit hiervoor de ideale locatie.

Er zijn momenteel 187 berichten in ons gastenboek,
wil je zelf ook iets toevoegen ? Klik HIER

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » Volgende 10

Nieuwe meter Caroline. Bedankt peter Bart!
Op de receptie voor onze sponsors, die aan ons lenteconcert voorafging, hebben we onze nieuwe meter voor 2019 aangesteld : Caroline Yde. Zij is de vrouw van Geert David die in 2013 onze peter was, en wordt hiermee de 15de meter/peter van onze harmonie. Haar wacht de moeilijke taak om haar voorgangers te overtreffen, maar volgens onze informanten ziet ze dit volledig zitten!

Dit wil ook zeggen dat we afscheid nemen van onze peter van 2018 : Bart Buddaert. Wij danken hem oprecht voor alles wat hij in het afgelopen jaar voor onze harmonie gedaan heeft! Het traktaat op de nieuwjaarsreceptie, zijn hulp bij de organisatie van ons Ceciliafeest en de Corneliusfeesten, en als sponsor van onze harmonie. We herinneren ook allemaal nog onze rondgang van Veldegem in augustus, waar we bij Bart in de Carrefour te gast waren voor een gezellige avond vol hapjes en drankjes! Nogmaals bedankt Bart!

Bericht van Stefaan , verzonden op 15-05-2019 om 12:10

Schenking € 350 aan goed doel blindenzorg ‘Licht en Liefde’ uit Varsenare
Op vrijdag 21/12/18 bracht de koninklijke harmonie Kunst na Arbeid hun 2-jaarlijkse kerstconcert. Deze editie brachten we samen met C A P P A E R T, de zingende zussen Annelies en Sarah Cappaert uit Zedelgem, onder begeleiding van Steve Willaert.
Het kerstconcert was een groot succes : met ongeveer 350 aanwezigen werden alle records gebroken : nog nooit konden we zoveel belangstellenden in de kerk verzamelen voor ons kerstconcert.

Traditioneel gaat een deel van de opbrengst van het kerstconcert naar een goed doel. Dit jaar is dit blindenzorg ‘Licht en Liefde’ uit Varsenare, meer bepaald XINIX, waarmee de Cappaert zussen samen hun recente concertreeks ‘In The Dark’ brachten.

Naast Onze harmonie werkte ook Touché mee aan ons concert . Het Vredeslicht, aangestoken aan de stal in Bethlehem door een kind, werd na een lange weg te hebben afgelegd, door onze burgemeester opgehaald in Brugge en meegebracht naar Zedelgem . Op ons kerstconcert werd het door 2 jonge meisjes (Emma Pysson en Léonie Simoen) in de kerk aangebracht. Na het concert verkocht Touché kaarsen aan de aanwezigen, zodat ze het Vredeslicht konden meenemen naar huis. De winst hiervan werd ook geschonken aan Licht en Liefde.

Samen kwamen we aan € 350, en deze werd op zondagmiddag 27 januari tijdens het bestuursetentje van de harmonie in Devaux aan het goede doel overhandigd.

Bericht van Stefaan , verzonden op 15-02-2019 om 20:19

Bart x Sharon = Célestine
Een dikke proficiat aan de peter van onze harmonie
Bart Buddaert en Sharon Schepens
met de geboorte van hun tweede kindje Célestine,
zusje van Alexander.

Hun dochtertje is geboren op 12 oktober 2018,
weegt 4,240 kg en is 52 cm groot.

Van harte proficiat aan onze peter, vanwege het
voltallige bestuur en alle leden van onze harmonie!


Bericht van Stefaan , verzonden op 17-10-2018 om 15:58

Rouwbericht
Onze harmonie betuigt zijn diepste medeleven aan Liliane Zoete, aan Kristof en Patricia Debaenst - Depuydt, aan Bruno en Miljana Debaenst – Todorovic, aan Peter en Liesbeth Debaenst – Parmentier, aan Joris en Katrien Verhaeghe - Debaenst en hun familie bij het heengaan van hun echtgenoot/vader Georges Debaenst.

Georges begon zijn muzikale carrière bij onze harmonie 30 jaar geleden, toen hij op 47-jarige leeftijd notenleer en lessen saxofoon volgde. Van 1991 tot 2007 was Georges eveneens actief als bestuurslid van onze harmonie. De laatste jaren speelde zijn gezondheid hem parten en was hij erebestuurslid. We zullen Georges herinneren om zijn aangenaam gezelschap, zijn behuplzaamheid en zijn grappen.

Georges is op maandag 24 september 2018, op 77-jarige leeftijd, thuis overleden omringd door zijn geliefden.

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op zaterdag 29 september 2018 om 10 u 00, in de Onze-Lieve-Vrouwkerk te Veldegem.

Bericht van Stefaan , verzonden op 26-09-2018 om 18:39

Rouwbericht
Onze harmonie betuigt zijn diepste medeleven aan Marie-Jeanne Paeme, aan Paul en Carine Verbandt-Boterman en hun familie bij het heengaan van hun echtgenoot/vader Norbert Boterman.

Norbert speelde al 72 jaar muziek, en was één van de oudste muzikanten van onze harmonie. De laatste jaren kon hij niet meer meestappen op onze uitstappen, maar was hij er heel graag bij op Cecilia, de nieuwjaarsreceptie en onze concerten. We herinneren het ceciliafeest van 2016, waarop hij heel emotioneel, en onder een staande ovatie van de hele zaal zijn decoratie voor 70 jaar lid kreeg uitgereikt.

Norbert is op vrijdag 14 september 2018, op 80-jarige leeftijd, in het AZ Sint-Jan overleden.

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op donderdag 20 september 2018 om 11 u 00, in de aula van het uitvaartcentrum Verlinde, Zandstraat 332 te Sint-Andries.

Bericht van Stefaan , verzonden op 19-09-2018 om 13:10

Bedankt priester Luc!
Wist je dat ... onze proost Priester Luc wegens gezondheidsredenen van 1 april tot 1 augustus een sabbatperiode zal inlassen om terug tot rust te komen. Na deze rustperiode zal hij een andere taak worden toegewezen. Dit betekent dat priester Luc niet meer zal terugkeren naar Veldegem en wij vanaf 1 april een nieuwe priester zullen krijgen. Luc dankt onze harmonie en onze majorettes voor de goede samenwerking gedurende de 16 jaar dat hij onze proost en priester was.
Van onze kant willen wij Luc ook bedanken voor de goede samenwerking : met de harmonie waren we altijd welkom in de kerk voor ons kerstconcert en voor onze ceciliamis. We waren ook 3 keer met de voltallige harmonie bij hem thuis te gast toen hij zijn verjaardag of zijn jubileum vierde als priester in veldegem.
Hartelijk dank Luc en het ga je goed!


Bericht van Stefaan , verzonden op 12-03-2018 om 21:21

Nieuwe peter van onze harmonie
Op de nieuwjaarsreceptie van 5 januari hebben we onze nieuwe peter voor 2018 aangesteld : Bart Buddaert, uitbater van de Carrefour van Veldegem! Hij wordt de 14de meter/peter van onze harmonie en wacht de moeilijke opdracht om zijn voorgangers te overtreffen, maar volgens onze informanten ziet hij dit volledig zitten!

Dit wil ook zeggen dat we afscheid hebben moeten nemen van onze peter van 2017 : Trudo Vincke. Wij danken hem oprecht voor alles wat hij in het afgelopen jaar voor onze harmonie gedaan heeft! Tijdens onze sneukelroute toonde hij zich van zijn gulle kant op de stop van de vis. En we herinneren ook allemaal nog onze rondgang van Veldegem in juli, waar we bij Trudo en Ann te gast waren voor een gezellige Duitse avond vol hapjes en drankjes! Nogmaals bedankt Trudo!

Bericht van Stefaan , verzonden op 15-01-2018 om 19:09

Schenking € 275 aan goed doel "jeugd rolstoelbasket zedelgem"
Op vrijdag 23/12/16 heeft onze harmonie samen met het koor De Kleine Zingerij in een bomvolle kerk een zeer geslaagd kerstconcert gebracht. Het concert was een waar succes : nog nooit konden we meer dan 300 belangstellenden in de kerk verzamelen voor ons kerstconcert. Traditioneel gaat een deel van de opbrengst van het kerstconcert naar een goed doel. Dit jaar is dit goede doel de "jeugd rolstoelbasket zedelgem". Op de nieuwjaars-receptie van 06/01/17 waren we dan ook trots dat we hen een cheque van € 275 konden overhandigen die ze kunnen gebruiken voor aankoop van materiaal voor hun jeugdspelers.

Bericht van Stefaan , verzonden op 19-01-2017 om 13:31

Meter-Peter wissel op nieuwjaarsreceptie
Op de nieuwjaarsreceptie hebben we onze nieuwe peter voor 2017 hebben aangesteld : Trudo Vincke! Hij wordt de 13de meter/peter van onze harmonie en wacht de moeilijke opdracht om zijn voorgangers te overtreffen, maar volgens onze informanten ziet hij dit volledig zitten!

Dit wil ook zeggen dat we afscheid nemen van onze peter van 2016 : Ricky Slosse. Wij danken hem oprecht voor alles wat hij in het afgelopen jaar voor onze harmonie gedaan heeft! Het is best handig om een beenhouwer als peter te hebben . Zo kon hij ons helpen op de sneukelroute tijdens de corneliusfeesten, kermisdinsdag, de BBQ van onze trommelaars en zorgde hij voor belegde broodjes op ons kerstconcert. En we herinneren ook allemaal nog onze rondgang van Veldegem in juli : op deze eerste mooie warme zomeravond van 2016 waren we in De Bosserij bij Ricky en Caroline te gast en trakteerden ze ons op een gezellige avond met een hapje en een drankje! Nogmaals bedankt Ricky!

Bericht van Stefaan , verzonden op 19-01-2017 om 13:28

Overlijden Luc Vanhecke
Onze harmonie betuigt zijn diepste medeleven aan Suzanne Vandekerckhove, aan Greta en Isabel Vanhecke en hun familie bij het heengaan van hun echtgenoot/vader Luc Vanhecke.

Luc was lid van onze harmonie en was eind de jaren ’90 – begin jaren 2000 actief als enthousiaste trommelaar + als verkoper van steunkaarten.

Hij is op zaterdag 31 december 2016, op 79-jarige leeftijd, thuis overleden.

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op zaterdag 7 januari 2017 om 10 u 00, in de Onze-Lieve-Vrouwkerk te Veldegem.

Bericht van Stefaan , verzonden op 04-01-2017 om 12:29


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » Volgende 10


  
 


© 2003 KNA Veldegem. All rights reserved info@knaveldegem.be