Jubileumconcert : donderdag 11 november 2021

Beste bezoeker,

Op donderdag 11 november 2021 brengen wij voor u ons 33ste ‘Lente’-concert, een speciale editie ter gelegenheid van onze 75+1ste verjaardag!
Het concert gaat door in sporthal “De Bosserij”, Acaciastraat 31A, 8210 Veldegem, om 20u00.

In 2020 vierde onze harmonie zijn 75ste verjaardag, en waren we van plan om voor u een speciale feesteditie van ons  lenteconcert te brengen: ‘KNA en BSP on stage’. Door Corona is ons concert in april niet kunnen doorgaan. Ook een tweede en een derde poging hebben we door corona moeten aflassen. Een nieuwe poging dus in 2021, speciaal voor onze 75+1ste verjaardag :-)!

‘KNA en BSP on stage’ : De harmonie verzorgt het eerste deel van het concert. Daarna komen de mannen van Bruges Swan Patrol ons vervoegen. Terwijl u na het concert geniet van een hapje en een drankje zorgt Bruges Swan Patrol in een akoestische set voor de nodig achtergrondmuziek.

Bruges Swan Patrol staat bekend als het meest rockende politiekorps van Brugge, steeds paraat voor mens en zwaan. Bruges Swan Patrol maakt als coverband menig podia in Vlaanderen onveilig. De heren van BSP brengen covers van de jaren 60 tot heden. Van Rock Werchter tot uw huiskamer, they’ve got you covered…

We zouden het erg fijn vinden om u te mogen verwelkomen op ons concert en u te laten meevieren op onze 75+1ste verjaardag!

Kaarten zijn in voorverkoop te verkrijgen bij onze bestuursleden voor de democratische prijs van € 8.
U kan ook kaarten reserveren op het secretariaat.
De avond zelf zijn aan de deur ook kaarten te verkrijgen tegen de prijs van € 10.
Toegang voor kinderen tot 12 jaar is gratis.

Vriendelijke groeten, en hopelijk tot op ons concert en ons verjaardagsfeest!

Secretariaat :
Stefaan Pysson
Boswegel 7
8210 Veldegem
0474/520796
email : info@knaveldegem.be