Corneliusfeesten 2024

Tijdens het weekend van vrijdag 20 tot zondag 22 september 2024 zijn het in ons dorp Veldegem opnieuw terug de Sint-Corneliusfeesten, beter bekend als “de kleine kermesse”. Net als andere jaren zijn wij, de Koninklijke Harmonie Kunst na Arbeid van Veldegem, terug van de partij met tal van activiteiten die doorgaan in de Turnzaal van Vrije Basisschool ‘De Stapsteen’, K. Astridstraat 2, te Veldegem.

We hopen dit jaar opnieuw op een top editie, en willen jullie allen opnieuw verwelkomen in de turnzaal.

VRIJDAG 20 september 2024

Ben jij een verborgen talent dat staat te popelen om ontdekt te worden? Wordt jij Veldegems grootste talent?  Wil jij jou talent graag eens tonen aan Veldegem? Dan is onze talentenshow dé kans voor jou om in de spotlights te staan!!

Op vrijdag 20 september organiseert Kunst Na Arbeid Veldegem: VELDEGEM’S GOT TALENT!

Of je nu kunt zingen, dansen, goochelen, touwtje springen, flan zuigen of een andere bijzondere gave hebt, bij ons is er plek voor alle talenten! Pssst…. ook talenten die niet in Veldegem wonen zijn meer dan welkom op ons podium ????

Deelnemen is volledig gratis, je dient enkel op voorhand in te schrijven via volgend formulier: https://forms.gle/CE11agGLKqQ6HmcEA . Zo hebben wij ook alle info die we nodig hebben om ervoor te zorgen dat jij helemaal kunt schitteren op ons podium. Inschrijven kan tot en met 1 september.

Voordat je je inschrijft, wil je natuurlijk wel wat meer info over wat je kunt verwachten. Wel dat vind je in dit infobestand: Infobestand Veldegems got talent Er is vanalles inbegrepen bij de inschrijven, zo ook een aankondiging tijdens de show zelf, maar ook een facebookpost om zo nog meer mensen te bereiken (indien gewenst)!

Heb je daarna nog vragen? Neem zeker contact met ons op via inschrijvingen@knaveldegem.be

De prijs die er te winnen valt? Eeuwige roem natuurlijk!

Ook jouw supporters zijn natuurlijk van harte welkom de hele avond. Ook zij mogen gratis binnen en kunnen naast de geweldige show, ook genieten van een gezellige loungebar, cocktails en frietjes. Geen reden dus om thuis te blijven!

Mis deze unieke kans niet en schrijf je vandaag nog in voor onze talentenshow!

ZATERDAG 21 september 2024

Op zaterdagnamiddag 21 september 2024 organiseert Kunst Na Arbeid Veldegem opnieuw een heerlijke sneukel fietsroute langs landelijke wegen. De fietstocht van ongeveer 30km belooft een geweldige ervaring te worden voor alle fiets- en levensgenieters uit de regio. Onderweg zullen er maar liefst 5 sneukelstops zijn, waar je kunt genieten van een hapje en een moment van rust en ontspanning. 

Wat is er nu beter dan genieten van een prachtige fietstocht door het fraaie landschap in de omgeving van Veldegem, terwijl je onderweg de kans krijgt om allerlei heerlijke hapjes te proeven? Tijdens deze sneukelroute van KNA Veldegem staat gezelligheid, samen zijn en genieten centraal. Of je nu alleen komt, met vrienden of met het hele gezin, het belooft een fantastische dag te worden!

Om ervoor te zorgen dat de sneukelroute vlot verloopt en dat iedereen voldoende tijd heeft om van de stops te genieten, is vooraf inschrijven noodzakelijk. Er zijn twee verschillende timeslots beschikbaar: van 12u tot 13u en van 13u tot 14u. Op die manier kan iedereen op zijn eigen tempo de route afleggen en optimaal genieten van de sneukelstops. Deelname aan deze fietstocht bedraagt slechts €15 per persoon. Dit omvat niet alleen de heerlijke sneukelingen onderweg, maar ook de gezelligheid en ervaring. Inschrijven kan tot en met maandag 11 september, tenzij eerder volzet.

KNA Veldegem zorgt ervoor dat de fietsroute perfect is uitgestippeld, zodat je langs de mooiste landelijke wegen fiets. Ook de sneukelstops worden zorgvuldig uitgekozen voor een perfect rustmomentje. 

Reserveren kan bij voorkeur online via deze link, of op het secretariaat (Stefaan Pysson – info@knaveldegem.be – 0474/52 07 96).

Sneukelroute.

Zaterdagavond komt ook onze jaarlijkse traditionele venditie terug. Het concept is zeer eenvoudig: allerhande beeldjes, schilderijen, kleine meubeltjes, oude fietsen, wijnen en andere rariteiten worden per opbod verkocht aan de aanwezigen in de zaal. En met onze Freddy is de ambiance alvast verzekerd!
Er is ook een gratis tombola voor alle aanwezigen. De venditie start om 20u in de turnzaal en de toegang is gratis.

ZONDAG 22 september 2024

Op zondag 22 september is er opnieuw rommelmarkt in het dorp, waardoor er een levendige en gezellige sfeer heerst. Om 11u starten we met ons jaarlijkse wandelconcert. Daarna verwelkomen we jullie graag vanaf 13u in onze KNA-Tea room in samenwerking met Tante Jeanne en De Cremerie. Bij mooi weer wordt het genieten buiten in de loungebar en bij slecht weer verplaatsen we ons naar binnen.

Maar dat is nog niet alles! Ook ’s morgens zijn bezoekers van harte welkom bij KNA Veldegem voor een heerlijk ontbijt uit het vuistje. Of ze nu komen genieten van het muzikale programma of om te snuffelen op de rommelmarkt, iedereen kan de dag goed beginnen met een smakelijk ontbijtje bij ons!

Kortom, de Corneliusfeesten bij KNA Veldegem beloven opnieuw een weekend vol gezelligheid, muziek en ambiance te worden!

We hopen jullie allen te verwelkomen op ons kermisweekend!
Begin september wordt ook een reclamefolder verspreid onder alle inwoners van Veldegem, met hierop al onze activiteiten.
U kan deze folder ook online raadplegen door op deze link te klikken.

Voor meer info over onze activiteiten kunt u zich altijd wenden tot info@knaveldegem.be