Loading Events

Upcoming Events

Events Search and Views Navigation

augustus 2020

AFGELAST : Inrij-sneukelroute

donderdag 20 augustus

De corneliusfeesten zullen er dit jaar volledig anders uitzien dan gewoonlijk. We denken aan een light programma, maar de sneukelroute zal alvast niet kunnen doorgaan. Vandaag dus jammergenoeg ook geen inrij-sneukelroute.

Find out more »

AFGELAST : Rondgang in Veldegem

zaterdag 22 augustus

De route en de stops lagen al vast :-)! Maar door corona is het voorlopig niet mogelijk om met 50-60 man in de tuin van prive personen samen te komen. Dit jaar dus geen peter en geen rondgang in Veldegem. We zullen jullie allemaal nog een jaartje in spanning laten wie onze nieuwe peter zal worden :-).

Find out more »

september 2020

AFGELAST : Corneliusfeesten 2020

vrijdag 18 september - zondag 20 september

Het is nu duidelijk geworden … Corona houdt van een krachtmeting en speelt voortdurend kat en muis met alles en iedereen. Het stond al een tijdje in de sterren geschreven, en door de bijkomende inperkingen van de Nationale veiligheidsraad op 27 juli konden we, het corneliuscomité en alle verenigingen die meewerken, niet anders dan de Corneliusfeesten editie 2020 met pijn in het hart te annuleren. Nog nooit diende zo’n beslissing genomen te worden en het valt ons zwaar te weten…

Find out more »

oktober 2020

Slotdag fotozoektocht Breughelhof

zondag 4 oktober
Find out more »

Kermisdinsdag

dinsdag 6 oktober
Find out more »

AFGELAST : Weekend Reil (Duitsland)

zaterdag 24 oktober - zondag 25 oktober

Onze reis naar Duitsland moest één van de hoogtepunten van ons feestjaar worden ... maar met spijt in het hart zullen we ook deze activiteit moeten uitstellen tot volgend jaar. De toestand is nog veel te onzeker om buitenlandse reizen met 80 personen te organiseren.  We nemen momenteel een optie op 23-24 oktober 2021. We houden jullie zeker op de hoogte!

Find out more »

november 2020

Ceciliamisviering

zaterdag 7 november
Find out more »

Ceciliafeest

zaterdag 21 november
Find out more »

december 2020

Kerstconcert + 75 jaar KNA

zondag 27 december
Find out more »

januari 2021

Nieuwjaarsdrink

8 januari 2021
Find out more »