Muziekschool

Met muziek door het leven …

Een mooie uitdrukking. En onze harmonie probeert er dan ook alles aan te doen om de muziek naar de mensen te brengen!

Voor de opleidingen werken wij samen met DKO. Dit is de kunstacademie die sinds 2018 ook een afdeling in Zedelgem heeft.

Alle kinderen vanaf 6 jaar kunnen starten met Muziekatelier. In de eerste twee jaren Muziekatelier word je op een speelse manier ondergedompeld in de taal van de muziek. Je leert onder andere ritme aanvoelen via muziekspelletjes. Ook zingen vormt een belangrijk onderdeel in de les.

Je kan ook onmiddellijk in het derde jaar starten als je 8 jaar bent. Dan leer je alles over de muzieknoten en ook de rusten, maatstreep en solsleutel, forte en piano, crescendo en diminuendo, … Daarbovenop leer je een muziekinstrument naar keuze bespelen en zet je de eerste stappen in samen musiceren.

Vanaf 15 jaar sluit je aan bij de lessen voor volwassenen.

Eenmaal je je gekozen instrument kan bespelen ben je ook welkom op de wekelijkse repetities van de harmonie op vrijdagavond.

Dit ganse traject van opleidingen + muziekinstrument wordt u volledig gratis aangeboden als je lid bent bent van onze harmonie.

Heeft u interesse in een van onze opleidingen? Stuur gerust een mailtje naar muziekschool@knaveldegem.be en wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.