Corneliusfeesten

Tijdens het weekend van vrijdag 16 tot zondag 18 september 2022 zijn het in ons dorp Veldegem terug de Sint-Corneliusfeesten, beter bekend als “de kleine kermesse”. Net als andere jaren zijn wij, de Koninklijke Harmonie Kunst na Arbeid van Veldegem, terug van de partij met tal van activiteiten die doorgaan in de Turnzaal van Vrije Basisschool ‘De Stapsteen’, K. Astridstraat 2, te Veldegem.

Na 2 ingetogen jaren hopen wij dit jaar opnieuw op een top editie! En dus hopen we jullie allen opnieuw te mogen verwelkomen in de turnzaal.

VRIJDAG 16 september

De vrijdagavond wordt, zoals elk jaar, verzorgd door de jeugd van onze harmonie. Dit jaar kiezen zij voor dé hype van het moment: een heus dartstoernooi! Er is geen ervaring vereist, alle niveaus zijn welkom!

Heb je interesse? Houd dan zeker onze site in de gaten: verdere info volgt nog. We starten om 20u in de turnzaal van De Stapsteen.

ZATERDAG 17 september

Op zaterdagnamiddag organiseren wij opnieuw onze jaarlijkse sneukelfietsroute. De fietstocht van ongeveer 30km langs landelijke wegen, is elk jaar een groot succes. Onderweg organiseren we 5 stops waarop een drankje en hapje wordt aangeboden. Wij duimen alvast op mooi weer!
Kaarten kunnen enkel vooraf verkregen worden. Reserveren kan op het secretariaat (Stefaan Pysson – info@knaveldegem.be – 0474/52 07 96) of via deze link.

Sneukelroute.

Zaterdagavond komt ook onze jaarlijkse traditionele venditie terug. Het concept is zeer eenvoudig: allerhande beeldjes, schilderijen, kleine meubeltjes, oude fietsen, wijnen en andere rariteiten worden per opbod verkocht aan de aanwezigen in de zaal. En met onze Freddy is de ambiance alvast verzekerd!
Er is ook een gratis tombola voor alle aanwezigen. De venditie start om 20u in de turnzaal en de toegang is gratis.

ZONDAG 18 september

Op zondag kunnen jullie de hele dag terecht in onze (hopelijk zonnige) lounge. Om 10u30 gaat onze harmonie dan op stap voor een wandelconcert doorheen het dorp. Daarnaast zijn er heel de dag leden van ons bestuur op stap op de rommelmarkt om lotjes te verkopen. Om 16u gebeurd dan de trekking van de winnaar door de peter van onze harmonie. De winnaar krijgt een gastronomisch etentje in Devaux, t.w.v. €100!

Voor degene die zich afvragen waar onze majorettes zijn op zondag: Zij hebben hun jaarlijkse show tijdens de Corneliusfeesten verplaatst. Vanaf nu zijn onze majorettes te bewonderen tijdens het KNA-weekend in juni. Hou zeker deze pagina in de gaten als u hen nog eens aan het werk wil zien!/:

We hopen jullie allen te verwelkomen op ons kermisweekend!

Begin september wordt ook een reclamefolder verspreid onder alle inwoners van Veldegem, met hierop al onze activiteiten.

Voor meer info over onze activiteiten kunt u zich altijd wenden tot info@knaveldegem.be