Corneliusfeesten 2021

Tijdens het weekend van zaterdag 18 tot zondag 19 september 2021 gaan in ons dorp Veldegem terug de Sint-Corneliusfeesten door, beter bekend als “de kleine kermesse”.

Net als andere jaren zijn wij, de Koninklijke Harmonie Kunst na Arbeid van Veldegem, terug van de partij met tal van activiteiten die doorgaan in de Turnzaal en op de speelplaats van Vrije Basisschool ‘De Stapsteen’, K. Astridstraat 2, te Veldegem.

Zaterdag 18 september 2021

Zaterdagnamiddag gaat onze jaarlijkse sneukelfietsroute opnieuw door. Na een jaartje pauze omwille van Covid-19, zitten wij alvast te popelen om jullie een leuke namiddag te bezorgen. Weliswaar in een lightversie, aangezien de veiligheid van jullie en onze medewerkers voorop staat. Er wordt dus rekening gehouden met de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Onze sneukelroute is een fietstocht van ongeveer 30km langs landelijke wegen. Onderweg worden 5 stops voorzien, telkens met een hapje of drankje. De route start in de Turnzaal van Vrije Basisschool ‘De Stapsteen’ (Koningin Astridstraat 2, Veldegem). Deelnemen kan voor de kleine prijs van €10, dit geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Voor deze prijs krijgt u een prachtige route, 5 unieke stops en een leuke namiddag!

Om de deelnemers voldoende over het parcours en de stops te spreiden, wordt er gewerkt met 3 timeslots:
– Timeslot 1: Start tussen 12u00 en 12u45
– Timeslot 2: Start tussen 13u00 en 13u45
– Timeslot 3: Start tussen 14u00 en 14u45
Inschrijven voor de sneukelroute kan via deze link.
Hierbij dient u aan te geven welk timeslot u verkiest (max. 100 deelnemers per timeslot).
Inschrijven kan tot en met dinsdag 14 september, tenzij een bepaald timeslot eerder volzet is.

Wenst u meer info over onze route, neem gerust contact op met het secretariaat (Stefaan Pysson): 0474/52 07 96 of via info@knaveldegem.be

Wij zijn alvast super blij dat onze sneukelroute dit jaar opnieuw kan doorgaan! We hopen jullie allemaal te verwelkomen op zaterdag 18 september!

Zondag 19 september 2021

Ook op zondag organiseren we tal van activiteiten :
We starten om 10u30 met een wandelconcert van onze harmonie doorheen ons dorp.

Van 14u00 tot 17u00 organiseren we buiten op de speelplaats van de school onze traditionele venditie (die normaal op zaterdagavond doorgaat).
Het concept is zeer eenvoudig : allerhande beeldjes, schilderijen, kleine meubeltjes, oude fietsen, wijnen, en andere rariteiten worden per opbod verkocht aan de aanwezigen. De toegang is gratis, en met onze Freddy is de ambiance verzekerd!

Voor een drankje bent u steeds welkom in onze bars op de speelplaats en in de turnzaal van school De Stapsteen. Deze zijn doorlopend open van 12u00 tot 18u00.

We zouden het erg fijn vinden om u op ons kermisweekend te mogen verwelkomen!

Vriendelijke groeten, en hopelijk tot dan!

Voor meer info over al onze activiteiten kunt u zich steeds wenden tot ons secretariaat :
Stefaan PYSSON
Boswegel 7
8210 Veldegem
0474/520796
email : info@knaveldegem.be