Nieuwjaarsconcert : zondag 21 januari 2024

Op zondag 21 januari 2024 nodigt Koninklijke harmonie Kunst Na Arbeid u uit voor een fantastisch aperitiefconcert. Geniet van de feestelijke sfeer die het nieuwe jaar met zich meebrengt, terwijl u luistert naar prachtige muziek uitgevoerd door onze geliefde harmonie. Laat u meeslepen door de betoverende klanken van klassieke stukken en moderne composities, gespeeld door enthousiaste en gepassioneerde muzikanten. Het concert zal plaatsvinden in de turnzaal van ‘De Steen’ (K. Astridstraat 2, 8210 Veldegem), een gezellige en intieme setting die garant staat voor een unieke muzikale ervaring. Het concert start om 10u30. Tijdens het concert kunt u genieten van een heerlijke aperitief. Ook na het concert zal de bar nog geopend zijn, waar u ook de kans hebt om in gesprek te gaan met de leden van onze harmonie en andere muziekliefhebbers. De toegangsprijs bedraagt €10 en dit inclusief een heerlijke aperitief. Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen gratis binnen.

Tickets voor het aperitiefconcert zijn te verkrijgen bij de bestuursleden of via deze link. We raden u aan om tijdig uw kaarten te reserveren, aangezien het aantal plaatsen beperkt is.

Maak van dit aperitiefconcert een speciale gebeurtenis en nodig uw vrienden en familie uit om samen te genieten van een prachtige muzikale ochtend. De perfecte gelegenheid om het jaar goed te beginnen en te proosten op een muzikaal 2024!

We kijken er naar uit u te verwelkomen op ons Nieuwjaarsconcert op 21 januari om 10u30.

Secretariaat :
Stefaan Pysson
Boswegel 7
8210 Veldegem
0474/520796
email : info@knaveldegem.be