Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kustoptreden De Panne

26 juli 2020 @ 11:00 - 13:00

Onze allereerste uitstap na corona! We hebben hier allemaal heel lang naar uitgekeken, maar vandaag is het eindelijk zover. En wat voor een uitstap : een nieuw kustoptreden op de zeedijk van De Panne!

Maar door corona zullen we ook hier jammergenoeg enkele extra maatregelen indachtig moeten zijn. Vooral bij het vervoer voor en na de uitstap :
– Enkel families en mensen uit dezelfde bubbel mogen zonder mondmasker samen in de auto.
– Majorettes en trommelaars -12 jaar mogen zonder mondmasker in de auto, maar de chauffeur dient wel een mondmasker te dragen.
– Alle anderen dienen tijdens de heen- en terugreis een mond masker te dragen in de auto.

Omdat onze groep uit meer dan 50 deelnemers kan bestaan zijn we verplicht om met inschrijvingen te werken. Mogen we vragen dat iedereen die deelneemt aan dit optreden ten laatste vrijdagavond 24 juli een mailtje stuurt naar
– Britt : britt.vanbesien@telenet.be (majorettes)
– Brent : brent.vanbesien@telenet.be (trommelaars)
– Jos : josensandra@telenet.be (muzikanten)
en hierbij ook vermeld als hij met de auto wil rijden naar De Panne en hoeveel extra personen hij/zij kan meenemen?
Zo hebben we op voorhand een zicht op het aantal deelnemers, het vervoer en kunnen we eventueel verschillende bubbels indelen.

Tijdens het wandelconcert op de zeedijk zullen we bij de opstelling van onze groep ook de social distancing indachtig moeten zijn : 1.5 m voor majorettes en trommelaars, 2 m voor muzikanten.

Verder is er van de organisatie een begeleider voorzien die samen met onze signaalgevers erop zal toezien dat ook het publiek de nodige afstand t.o.v. onze groep bewaart.

Er is parking voorzien in de Kapellelaan : op het einde van de Kapellelaan is er een plein met parkeerplaatsen dat grenst aan onze startplaats : de Leopold I Esplanade. We mogen onze wagens parkeren waar er “verboden te parkeren” – borden staan en leggen een parkeerkaart voor het venster. (De parkeerkaarten zullen terplaatse uitgedeeld worden, want we mogen ze net voor de start ophalen bij de Toeristische Dienst.)

Dagorde :
9 u 30 :         We verzamelen aan de Bosserij, waar iedereen een plannetje met de volgweg zal ontvangen.

9 u 45 :         We vertrekken naar de Panne.

10 u 45 :       We komen aan op de voorziene parking in de Kapellelaan.

11 u 00 :       Start van onze rondgang op de zeedijk.

13 u 00 :       Einde van het optreden. We komen terug aan op de Leopold I Esplanade. (Door corona zullen we dit  jaar geen pistolet of boterkoek voorzien.)

Mogen wij u vragen om deze zomeruitstap aan onze Belgische Kust niet te vergeten en hiervoor in uw verlof een gaatje vrij te houden? Zoals jullie wel weten zijn de kustoptredens een mooi en belangrijk uithangbord voor onze harmonie, en ook onze kas kan op deze manier een duwtje in de rug gebruiken.

We besteden ook de nodige aandacht aan onze kledij, zodat we een verzorgd optreden kunnen brengen, en dit nieuw kust-optreden hopelijk het begin kan worden van een jarenlange traditie.

Details

Date:
26 juli 2020
Time:
11:00 - 13:00