Kerstconcert : zondag 27 december 2020

Beste bezoeker,

Op zondag 27 december 2020 brengen wij, de Koninklijke Harmonie Kunst na Arbeid van Veldegem, voor u ons 2-jaarlijkse kerstconcert.

We werken telkens samen met een goed doel en zij ontvangen ook een deel van de opbrengt van het concert. Voor deze feesteditie hebben we een concept voor en met mensen van woongemeenschap ‘De Ark’ in Moerkerke. Dit is een leefgemeenschap waar mensen met en zonder verstandelijke beperking samen wonen, werken, eten, bidden, de afwas doen, koken, poetsen, ruzie maken en het opnieuw bijleggen.

Het concert start om 18u00 in de Onze-Lieve-Vrouw Kerk te Veldegem. De toegangsprijs bedraagt € 8 in voorverkoop en € 10 aan de deur. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang.
Toegangskaarten zijn te verkrijgen bij onze bestuursleden, of via het secretariaat (info@knaveldegem.be).

Achteraf zijn alle aanwezigen uitgenodigd voor een gratis glühwein of warme chocolademelk op de overdekte speelplaats van basisschool “De Stapsteen” .

Het kerstconcert is voor ons de afsluiter van ons muzikaal feestjaar : onze muzikanten zijn zich reeds geruime tijd aan het voorbereiden, en dit onder de deskundige leiding van onze dirigent Jos Vanbesien. Dit allemaal om u terug een kwaliteitsvol concert en een onvergetelijke avond te kunnen aanbieden.

We zouden het erg fijn vinden om u te mogen verwelkomen op ons concert!

Vriendelijke groeten, en hopelijk tot op ons concert!

Secretariaat :
Stefaan Pysson
Boswegel 7
8210 Veldegem
0474/520796
email : info@knaveldegem.be