Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Repetitienamiddag

zaterdag 24 februari All day

Om ons concert tot in de puntjes voor te bereiden, organiseren we opnieuw een repetitienamiddag. We verzamelen om 13u in het Jeugdcentrum De Groene Meersen (Achterkant van het gebouw, pad tussen voetbalvelden en cafetaria volgen). Naar goede gewoonte zorgen we ’s avonds ook opnieuw voor wat ontspanning. Vanaf 18u zijn ook partners/ouders/kinderen welkom.

Om Party Rock Anthem voor te bereiden in functie van de carnavalstoeten repeteren we het laatste uur samen met de drumband en majorettes. Zij worden om 17u in het Jeugdcentrum De Groene Meersen verwacht. En kunnen zich natuurlijk ook inschrijven voor het avondmaal en avondactiviteit.

Voor 15€ krijgen jullie frietjes en een beperkt aanbod snacks à volonté en chocolademousse. Als onze buikjes gevuld zijn, komt ‘Spelen op Zolder’ ons entertainen met bekende en minder bekende gezelschapsspelletjes. Inschrijven voor de repetitie, het avondmaal en de gezelschapsspelen is noodzakelijk en kan bij Jos tot en met vrijdag 16 februari (majorettes en drumband kunnen ook inschrijven bij respectievelijk Britt of Brent).