Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Repetitienamiddag muzikanten

zaterdag 30 april

Praktische info :

Datum: 30 april 2022
Plaats: OC De Schelpe (Eernegemweg 32, 8490 Snellegem)
Start repetities: 13u
Einde repetities: ± 18u. Al onze leden, ouders of gezinsleden zijn welkom on deel te nemen aan de avondactiviteit.
Einde avondactiviteit: ± 22u
Deelnameprijs zonder eten en avondactiviteit: GRATIS
Deelnameprijs met eten en avondactiviteit: 15€. Deze wordt betaald de dag zelf.
Inschrijven voor de repetitie, avondmaal en KNAkwis is noodzakelijk en kan bij Jos tot vrijdag 22 april 2022.

Extra info :

Er zijn heel wat leden die nog nooit een repetitienamiddag meegemaakt hebben binnen KNA. Dus even een snelle samenvatting: 1 keer per jaar, enkele maanden voor het concert, organiseren wij een repetitienamiddag. Zo kunnen we de stukken op het gemak oefenen. We maken ook tijd voor partiële repetities. Dit wil zeggen dat per instrumentengroep bepaalde stukken geoefend en moeilijke passages aangepakt worden. We sluiten deze leuke dag samen af met een gezamenlijke maaltijd en een leuke avondactiviteit.

Tijdens onze repetitienamiddag zullen Bart Swimberghe en Sam Ista aanwezig zijn en een deel van de repetities voor hun rekening nemen. Beide zijn leerkracht samenspel aan de Kunstacademie van Torhout, dus onze leerlingen zullen hen misschien kennen.

Tijdens en vooral na de afgelopen corona-periode hebben we ook hoge kosten gehad voor onderhoud van instrumenten van de harmonie. Om ook hier iets aan te doen zal Dirk Insleghers (uitbater Muziekatelier en onze vaste hersteller) ook aanwezig zijn. Tijdens de pauzes zal hij per instrumentengroep tips geven over het dagelijks onderhoud van jullie instrument zodat het langer in een goede conditie blijft!

Na het repeteren is er tijd voor wat eten en ontspanning. Hier zijn ook ouders en gezinsleden van harte welkom!
Rond 18u30 komt de foodtruck Pastalicious. Zij brengen pasta a volonté, met 8 verse en huisbereide sauzen.
Na het vullen van de maagjes start dan onze avondactiviteit. De KNA-kwis, samengesteld door Kris Gevaert en Brent Vanbesien en gepresenteerd door onze kersverse voorzitter Marlotte!
Begin maar al ploegen te vormen en stel deze zo strategisch mogelijk samen, want wie wordt de slimste KNA-ploeg van 2022? Het is de bedoeling dat we in ploegen van telkens 4 personen spelen.

Hopelijk zien we jullie allemaal daar! Na deze repetitienamiddag is het in 1 rechte lijn naar
het concert!

Details

Date:
zaterdag 30 april