Loading Events

« All Events

Slotmoment Statie Kermesse

zondag 4 oktober @ 10:45 - 11:45

Begin dit jaar had Camille ons reeds aangesproken om te spelen op Statie Kermesse, het feestweekend van Café Breughelhof dat begin juli zou doorgaan. Maar corona heeft ook hier roet in het eten gegooid.

In het kader van ‘Ik zomer West-Vlaams’ werd er in samenwerking met de gemeente een alternatief programma uitgedacht : een wandelzoektocht waar iedereen tussen 2 augustus en 4 oktober gratis aan kan deelnemen. Vandaag gaat het slotmoment door en is onze harmonie uitgenodigd om wat muziek te komen spelen. Het is nog niet 100% zeker als dit alles zal mogen doorgaan, maar met wat geluk hebben dus onze tweede uitstap na corona beet!

Het is de bedoeling dat we een wandelconcert brengen door de Pierlapont-wijk en dat we daarna op de parking nog enkele nummers spelen. Tijdens het wandelconcert zullen we bij de opstelling van onze groep de social distancing indachtig zijn : 1.5 m voor majorettes en trommelaars, 2 m voor muzikanten.

Breng zeker ook uw mondmasker mee om voor en na het optreden te dragen.

Dagorde :
10 u 30 : We verzamelen op de parking van Café Breughelhof, Ruddervoordsestraat 44 te Zedelgem.

10 u 45 : Start van onze rondgang door de Pierlapont + aansluitend enkele nummers op de parking.

11 u 45 : Einde van het optreden. Tijd om te genieten van een drankje.

Ook onze signaalgevers zullen van de partij zijn om ons op straat te begeleiden + om erop toe te zien dat het publiek de nodige afstand bewaart.

We zijn dus nog niet zeker als dit optreden zal kunnen doorgaan, en in welke omstandigheden m.b.t. corona. We houden jullie zeker nog verder op de hoogte, maar willen deze datum al aan jullie meegeven zodat jullie zich hiervoor vrij kunnen maken.

Details

Date:
zondag 4 oktober
Time:
10:45 - 11:45