Zomerzoektocht ‘Bluv in je dorp’ 2020

Fietsen & genieten met het hele gezin of vrienden, maar een beetje anders dan anders

Tijdens de Corneliusfeesten organiseren we met de harmonie onze jaarlijkse sneukelroute. Maar door de coronapandemie zal deze in zijn traditionele vorm niet kunnen doorgaan.

Maar niet getreurd, we hebben voor u een alternatief gevonden : een zomerzoektocht in ons prachtige Veldegem, die u in overeenstemming met de op dat moment geldende corona maatregelen kunt fietsen. Plezier verzekerd voor uw ganse gezin/vriendengroep!

We hebben voor u een route uitgestippeld van 17 km binnen ons dorp Veldegem. Onderweg zoekt u de foto’s, beantwoordt u de vragen, en wie weet kunt u nog een mooie prijs winnen!

Deelnemingsformulieren zijn vanaf 1 juli voor de prijs van € 2 bij twee van onze hoofdsponsors te verkrijgen : Bar & Grill Matthias (K. Astridstraat 15, 8210 Veldegem) en Brasserie Devaux (Markt 21, 8210 Veldegem). U ontvangt een routebeschrijving (de route is niet bewegwijzerd), de vragen die u moet oplossen, de foto’s die u onderweg moet zoeken en een uniek genummerd antwoordformulier.

De route kan gefietst worden in de maanden juli en augustus, en het antwoordformulier kunt u tot 31 augustus indienen bij dezelfde twee hoofdsponsors : Bar & Grill Matthias en Brasserie Devaux. Er wordt slechts één antwoordformulier per persoon toegelaten.

De winnaars van de fietszoektocht zullen bekend gemaakt worden op 20 september 2020. Dit is de zondag tijdens de Corneliusfeesten. Omdat wij door Corona nog niet weten hoe het Corneliusweekend eruit zal zien, zullen we alle deelnemers vooraf via email op de hoogte brengen waar en wanneer de prijsuitreiking precies zal doorgaan.

We hopen van harte dat jullie allemaal veel fiets- en zoekplezier zullen beleven, en dat we jullie volgend jaar allemaal in normale omstandigheden terug kunnen verwelkomen op onze sneukelroute!