Zomerzoektocht ‘Bluv in je dorp’ 2021

Fietsen & genieten met het hele gezin of vrienden, nog steeds een beetje anders dan anders

Tijdens de Corneliusfeesten organiseren we met de harmonie traditioneel onze jaarlijkse sneukelroute. Vorig jaar kon deze niet doorgaan en organiseerden we als alternatief een zomerzoektocht. Dit jaar zijn de vooruitzichten iets rooskleuriger, maar dit houdt ons niet tegen om voor u opnieuw een zomerzoektocht te organiseren in ons prachtige Veldegem.

U geniet van 16 km fietsplezier. Onderweg zoekt u de foto’s, beantwoordt u de vragen, en wie weet wint u een mooie prijs!

Deelnemingsformulieren zijn vanaf 1 juli voor de prijs van € 2 bij twee van onze hoofdsponsors te verkrijgen : Bar & Grill Matthias (K. Astridstraat 15, 8210 Veldegem) en Brasserie Devaux (Markt 21, 8210 Veldegem). U ontvangt een routebeschrijving (de route is niet bewegwijzerd), de vragen die u moet oplossen, de foto’s die u onderweg moet zoeken en een uniek genummerd antwoordformulier.

De route kan gefietst worden in de maanden juli en augustus, en het antwoordformulier kunt u tot en met 31 augustus 2021 indienen bij dezelfde twee hoofdsponsors : Bar & Grill Matthias en Brasserie Devaux.

Indien gewenst kunt u de foto’s van de zoektocht downloaden en in het groot bekijken door op volgende link te klikken : download foto’s

Foto 16 is jammergenoeg niet meer geldig. We zullen met deze foto geen rekening houden bij het verbeteren van de wedstrijd. U kunt het antwoord op deze foto dus overlaten, ofwel het antwoord ‘Bergenstraat’ invullen.

De winnaars worden op 19 september 2021 bekend gemaakt. Dit is de zondag tijdens de Corneliusfeesten. Wegens de nog ontbrekende coronamaatregelen weten we nog niet hoe het Corneliusweekend er uit zal zien. Alle deelnemers worden vooraf via email op de hoogte gebracht waar en wanneer de prijsuitreiking precies zal doorgaan.

We hopen van harte dat jullie allemaal veel fiets- en zoekplezier zullen beleven, en dat we jullie allemaal op zaterdag 18 september 2021 terug kunnen zien op onze jaarlijkse sneukelroute tijdens de Corneliusfeesten!