Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

AFGELAST : Corneliusfeesten 2020

18 september 2020 - 20 september 2020

Het is nu duidelijk geworden … Corona houdt van een krachtmeting en speelt voortdurend kat en muis met alles en iedereen.

Het stond al een tijdje in de sterren geschreven, en door de bijkomende inperkingen van de Nationale veiligheidsraad op 27 juli konden we, het corneliuscomité en alle verenigingen die meewerken, niet anders dan de Corneliusfeesten editie 2020 met pijn in het hart te annuleren.

Nog nooit diende zo’n beslissing genomen te worden en het valt ons zwaar te weten dat we op deze manier de geschiedenis zullen ingaan. Vol goede moed blikken we echter vooruit op de editie van 2021 die ongetwijfeld een prachteditie zal worden!

We hopen dan ook op jullie begrip & steun voor onze genomen beslissing en spreken graag af in het weekend van 17 tot 19 september 2021 voor de volgende (Coronavrije) editie!

Zorg ondertussen voor elkaar, hou vol en respecteer de maatregelen die het virus terug in zijn kot zal jagen.

Om het corneliusweekend niet in stilte te laten passeren hebben wij voor onze traditionele sneukelroute een alternatief gevonden : onze zomerzoektocht! Klik gerust op de link hiernaast voor meer info over onze zoektocht.

Details

Start:
18 september 2020
End:
20 september 2020